i
f
خلاصه اطلاعات
x
غذا
پاستا استیک با سس ناپولی
f
تاریخ
۱۳۹۴/۱۱/۱۴
a
نویسنده
حمیدرضا نیکوفر
نقاط قوت
- حجم صدا و نوع موسیقی مناسب
نقاط ضعف
- سیستم گرمایشی بسیار ضعیف
- نقص در سرویس دهی
- کیفیت پایین پاستا
- گران بودن به نسبت کیفیت و حجم
امتیازات

١,٠
محیط و نما
٠,٠
سرویس دهی

٠,٠
طعم و کیفیت غذا
٠,٠
ارزش دربرابر قیمت
امتیاز نهایی:
١,٠/۱۰
کلاس بندی:
بی ستاره
y
y
y
y
y
مقدمه:

سوم دی ماه، تولد من بود و در یک شب سرد زمستانی با پوریا برای انجام کاری بیرون رفته بودیم. دیر وقت بود که تصمیم گرفتیم شام رو بیرون بخوریم. داخل میرداماد بودیم که چشممان به رستوران سالی افتاد. از آنجایی که من علاقه زیادی به پاستا دارم، به پوریا اصرار کردم که سری به این رستوران بزنیم، شاید یک رستوران خوب برای پاستا خوری پیدا کردیم.

محیط و نما:
١,٠/۱۰

از سرمای بیرون فرار کردیم و سریع وارد رستوران شدیم، اما در کمال تعجب فضای داخل انقدر سرد بود که مجبور شدیم کت و شال گردنهامون رو در نیاریم. بعد از کمی جستجو و تحقیق، کشف کردم که سیستم حرارتی داخل، یک هیتر برقی کوچیک هست که به برق وصل شده و خیلی زیرکانه زیر یک صندلی پنهان شده. واقعا عجیب هست که چرا صاحبان سالی به فکر یک سیستم حرارتی آبرومند برای رستوران خود نیستند.

دکوراسیون داخل معمولی ولی تمیز بود. نور کافی برای میزها وجود داشت و صندلی ها هم راحت بودند. متاسفانه سرویس بهداشتی در این رستوران نبود و دستشویی هم وسط سالن است، شما مجبورید جلوی تمام مهمان ها دستان خود را بشوید و حالا تصور کنید که بیزینس شما مرتبط به بینی هم  باشد!

موسیقی های در حال پخش همه رومانتیک بودن و چینش خاصی میان آنها وجود نداشت، از آهنگ های Jazz گرفته تا Blues شنیده می شد.اما خدا رو شکر برعکس تجربه کر کننده قبلی (رستوران منو) اینبار میزان صدا به اندازه بود و به راحتی می توانستم با پوریا صحبت کنم.

سرویس دهی:
٠,٠/۱۰

ظاهر و حرکات پیش خدمات ها منظم و محترمانه بود ولی نقص های زیادی هم در سرویس دهی خدمه وجود داشت. به طور مثال وقتی که غذای ما آماده شد، خدمه فراموش کرده بودند که ماالشئیرهای ما را بیاورند. من از قصد کمی صبر کردم تا ببینم بالاخره نوشیدنی ها از راه میرسند یا نه، اما خشکسالی بر فضای رستوران حکم فرما بود! به ناچار به گارسون ها این موضوع را یادآور شدم تا بالاخره نوشیدنی های ما را از یخچال آوردند.

 وقتی گارسون متوجه شد که ما از سایت چاشنیگیر برای تیست آمدیم، کمی از سابقه کاری خود گفت و اشاره کرد که سالی هشت سال است که سرویس می دهد و این که غذاهای ایتالیایی آنها بسیار با کیفیت و معروف است.

 برویم سراغ میز. چاقو و چنگالها درست شسته نشده بودند، به خصوص چاقو من که لکه چربی روی آن دیده می شد ولی از آنجایی که غذای من نیاز به چاقو نداشت، درخواست تعویض سرویس را ندادم.

در آخر این را اشاره کنم که ما چهار دفعه برای پرداخت هزینه سرویس کارت کشیدیم و هر بار با یک مشکل رو به رو بودیم. دفعه اول من متوجه نشدم که قیمت صورت حساب به تومان است و در نتیجه همان رقم را وارد کارت خوان کردم. بار دوم خود گارسون کارت را کشید تا مابقی هزینه را دریافت کند، او هم به اشتباه رقم را وارد کرد. بار سوم هم رقم اشتباه وارد شد و در آخر من مجبور شدم به صورت نقدی هزینه را پرداخت کنم. این موضوع زیاد برای من مهم نیست ولی اصلا خوب نیست که وقت مشتری سر این اشتباهات گرفته شود. هرچند بار اول مقصر کار من بودم.

منو سالی نکته ویژه و متفاوتی ندارد، قیمت ها با خودکار جلوی اسم آنها نوشته شده و سرویس دهی اشکالات زیادی دارد که متاسفانه از دید من غیر قابل قبول است.

طعم و کیفیت غذا:
٠,٠/۱۰

سفارش من یک پاستا استیک با سس ناپولی بود که طی ۱۷ دقیقه آماده و برای سرو تحویل داده شد. پاستا ظاهر خاصی نداشت ولی برای من عجیب بود که پنیری که باید داخل پاستا باشد به صورت رنده شده و خام کنار بشقاب ریخته شده بود که اصلا جنبه خوبی نداشت و مسلما طعم آن هم در پاستا حس نمی شد، این موضوع برای من که عاشق پنیر آب شده در میان پاستا هستم بسیار ناخوشایند بود. مزه خود پاستا هم اصلا جالب نبود و واقعا من فرقی بین ماکارونی و یک پاستا ایتالیایی نمی دیدم. استیک کنار بشقاب هم درست پخته نشده بود و بسیار خشک و بی طعم بود. درست وقتی که تصمیم گرفتم دست به کار شوم و با سس مزه ای به این پاستا بی خاصیت بدهم متوجه شدم که اصلا سسی در کار نیست. به ناچار به گارسون اشاره کردم که سس را فراموش کردید و بعد از آن بود که چند سس فلفل و کچاپ برای ما آورده شد.

 پاستا به هیچ وجه جوسی و چرب نبود و انگار که آشپز وسط طبخ، کار را نیمه کاره رها کرده است. من تا به حال نتوانسته بودم که یک بشقاب پاستا را به صورت کامل بخورم ولی آن شب در رستوران سالی با این حال که آنچنان گرسنه نبودم، تمام محتویات بشقابم را خوردم و حتی از پیتزا رست بیف بدتر از پاستا پوریا هم دو تکه خورده ولی هنوز گرسنه بودم. بطوری که وقتی به بیرون آمدیم با شکلات و چیپس خودم را سیر کردم.

در نهایت هیچ سلیقه ای در بشقاب پاستا من دیده نمی شد و تمام محتویات آن بی طعم و بی سلیقه آماده شده بود.

ارزش دربرابر قیمت:
٠,٠/۱۰

قیمت “پاستا استیک با سس ناپولی” من ۲۶,۵۰۰ تومان شد که با توجه به کیفیت آن و مقایسه با سایر رستوران های دیگر، به هیچ وجه قابل قبول نیست. شما هزینه یک پاستا کامل و با کیفیت را می دهید ولی غذایی نیمه کاره، بدپخت و بی مزه دریافت می کنید. این موضوع تنها به پاستا ختم نمی شود و پیتزا بی کیفیت پوریا هم بسیار گران و بی ارزش بود.

روی هم رفته:
١,٠/۱۰

آیا من از تخریب یک رستوران لذت می برم؟ خیر. آیا من عاشق پاستا هستم؟ بله. آیا سالی جایی خوب برای غذا خوردن، به خصوص پاستا است؟ اصلا! سالی رستورانی نیست که حتی یک نکته مثبت برای اشاره کردن و بالا بردن امتیاز نهاییش وجود داشته باشد، تمام موارد این رستوران ناقص، بی کیفیت و بی مزه است. در حین سرو شما مدام به این فکر می کنید که ای کاش وقت و پول خود را صرف کاری دیگر کرده بودم. هیچ گاه دوست ندرم آدم منفی گرا و ایراد گیری باشم ولی رستوران سالی واقعا تجربه ای سطح پایین برای من بود که امیدوارم مسئولان آن با دقت و علاقه بیشتر، سر و سامانی به این رستوران بدهند.

برچسب ها:

عضویت






ادامه

ورود کاربران



ورود