i
f
خلاصه اطلاعات
x
غذا
باگرو لواش مخصوص
f
تاریخ
۱۳۹۴/۱۲/۰۵
a
نویسنده
حمیدرضا نیکوفر
نقاط قوت
- فضای مناسب و صمیمی
نقاط ضعف
- سرو غذا به حالت سرد شده
- سرو سالاد کارخانه ای و منقضی
- عدم رعایت فاکتور ارزش در برابر قیمت
- ارایه سس هایی تک نفره مغایر با شعار برند
- عدم رعایت نظافت در میزها و صندلی ها
امتیازات

٣,٠
محیط و نما
٠,٠
سرویس دهی

١,۵
طعم و کیفیت غذا
١,٠
ارزش دربرابر قیمت
امتیاز نهایی:
٢,٠/۱۰
کلاس بندی:
یک ستاره
y
y
y
y
y
مقدمه:

اگر ساعت یازده شب به میدان ونک بروید، دو فست فود دقیقا در تقارن به هم خود نمایی می کنند. اولی، سازمان زنجیره ای سرطان، یعنی “هایدا” و دیگری فست فود “باگرو”. من به همراه پوریا و حامد (ماجلان، نه باوفای سردبیر) به سراغ باگرو رفتیم. اگر به سایت باگرو (www.bagro.co) سر بزنید، اهداف بلند پروازانه و جالبی را مشاهده می کنید که به قول خود شان قصد دارند که به “موفق ترین و نخستین فست فوود پوشش کشوری” تبدیل شوند. اما واقعا باگرو چقدر به اهداف متعدد و عظیمی که برای خود مشخص کرده رسیده است؟

محیط و نما:
٣,٠/۱۰

اگر به لوگو و سایت باگرو دقت کنید، متوجه ترکیب رنگ سبز و زرد خواهید شد. اما وقتی که وارد رستوران شوید، خواهید دید که همه چیز ترکیب نارنجی و سفید است. این ترکیب رنگ در دو شعبه رعایت شده (شعبه دوم در یوسف آباد واقع شده است) و بسیار هم زیبا کار شده، اما وقتی که شما رنگ سفید را برای صندلی های رستوران در نظر می گیرید، حتما با این اعتماد به نفس پیش رفته اید که در کوتاه مدت مدام صندلی ها را به بهترین شکل تمیز می کنید، اما متاسفانه در باگرو سفیدی جای خود را به سیاهی می دهد! حیف که این میز و صندلی های زیبا به خاطر تمیز نشدن اینطور منزجر کننده باشند، خصوصا میزی که روی آن غذا می خورید.

باگرو در مکان بسیار خوبی از میدان ونک قرار دارد و به راحتی از داخل میدان قابل دیدن است و از حق نگذریم فضا، مکانی شیک و گرم است که سیستم بهداشتی مجزایی هم در طبقه پایین، کنار آشپزخانه دارد. اما به طور کلی هیچ چیز متفاوتی در این رستوران وجود ندارد و کثیفی میز و صندلی های آن به تعبیری حتی حال به هم زن است!

سرویس دهی:
٠,٠/۱۰

سفارش ما سه نفر “باگرو لواش مخصوص”، “باگرو کلاب”،”سالاد فصل” و “سیب زمینی سرخ کرده” بود و این سفارشات طی ۱۹ دقیقه آماده شدند. خب، ببینیم که اوضاع سرویس دهی از چه قرار هست. نکته اول این است که تنها دو دستمال برای سه نفر گذاشته شده بود و خبری هم از بسته دستمال روی میز نبود. همچنین چاقو و چنگالی هم برای خوردن سالاد وجود نداشت و این اصلا موضوع مهمی نیست وقتی که متوجه می شوید تاریخ تولید “سالاد آماده” مربوط به سه روز گذشته است. نتیجه کاهوهای چروکیده و بی مزه ای است که با سس های آماده تک نفره سرو می شود. چرا به سس اشاره کردم؟ چون وقتی که وارد سایت باگرو می شوید مشاهده می کنید که بارها به این جمله اشاره شده است: “خوش طمع شدن کلیه محصولات بدلیل استفاده از سس های ویژه و بین المللی” اگر منظور از “سس ویژه و بین المللی” سس های بیژن است که در سوپر مارکت ها از آنها به جای پول خورد استفاده می شود، پس سس های ویژه بسیاری در اختیار شما هستند، اگر نه که هیچ اثری از سس های بین المللی نه برای سالاد و نه برای سفارش های اصلی نیست.

طعم و کیفیت غذا:
١,۵/۱۰

سفارش من “باگرو با نان لواش مخصوص” بود. از آنجایی که اسم باگرو روی این ساندویچ بود و برای من جالب بود که چطور با نان لواش ترکیب شده و در نتیجه کنجکاو شدم که آن را مزه کنم. ترکیبات این ساندویچ از ژامبون بره، گوجه، خیار و فیله مرغ تشکیل شده است که وجود این سبزیجات طراوت دلچسبی را به آن داده بود و نان لواش هم تقریبا تازه بود. ولی در نهایت این ساندویچ مزه خاص و به یاد ماندنی با خود به همراه نداشت. ترکیبات نام برده شده در کنار هم آنچنان خوب نیستند و سردی مرغ و ترکیب آن با ژامبون بره برای من ترکیب زیاد دلچسبی نبود. گوجه و خیار ساندویچ تازه نبودند و بسیاری از مردم هم خیار را در ساندویچ دوست ندارند. هرچند ترکیب این ساندویچ به گونه ای سنتی است و وجود خیار امری اجتناب ناپذیر. سیب زمینی هم کم و بسیار معمولی بود و هیچ سس خاصی برای ترکیب با آن وجود نداشت.

 “باگرو با نان لواش مخصوص” که من هنوز نمیدانم “مخصوص” در اشاره به کلیت ساندویچ است و یا نان آن ، پتانسیل تبدیل شدن به یک غذا خوب و دوست داشتنی را دارد ولی وقتی مرغ سرد، کالباس کم، خیار و گوجه بی کیفیت و بی نمک در آن وجود دارد، این پتانسیل راه به هیچ جایی نمی برد.

اگر به غذای پوریا هم اشاره کنم (باگرو کلاب) طعم نان به شدت کهنه و سفت آن در ذهنم تداعی می شود. این ساندویچ انقدر نان بی کیفیتی داشت که قبل از سفارش، خود رئیس رستوران هم به آن اشاره کرد و از ما درخواست کرد که این ساندویچ را سفارش ندهیم، ولی سرسختی پوریا باعث خلاف آن شد.

ارزش دربرابر قیمت:
١,٠/۱۰

۱۱ هزار تومان برای باگرو با نان لواش با یک ترکیب بی کیفیت؟! ۹ هزار تومان برای باگرو کلاب با نان شبیه به آجر؟! ۴ هزار تومان برای یک سالاد آماده ی بی کیفیت خریداری شده از سوپر اصغر آقا؟! در جواب باید گفت که قیمت های محصولات باگرو آنچنان گران نیستند ولی کیفیت آنها اصلا برابر با این قیمت نیستند. پس پیشنهاد من این نیست که از قیمت محصولات کم شود، چون این رقم ها تقریبا استاندارد فست فود های زنجیره ای هستند ولی درخواست من از مسئولین باگرو این است که کمی کیفیت غذاهای خود را بالا ببرند تا برابری بین هزینه و کیفیت غذا شکل بگیرد.

روی هم رفته:
٢,٠/۱۰

باگرو در مقیاس فست فودهای زنجیره ای, یکی از ضعیف ترین آنهاست، در حالی که هدف آنها بهترین بودن در ایران است! من شخصا باگرو را به شما پیشنهاد نمی کنم، مگر این که شب هنگام, در حالی که سایر رستوران ها بسته اند و شما بسیار گرسنه هستید، از کنار آن رد شوید!

برچسب ها:

عضویت






ادامه

ورود کاربران



ورود