i
f
خلاصه اطلاعات
x
غذا
پاستا شف
f
تاریخ
۱۳۹۴/۱۰/۰۱
a
نویسنده
حمیدرضا نیکوفر
نقاط قوت
- طراحی بصری خوب
- سرو سس Heinz و Gloria
- ماالشعیر مخصوص تورینو
- قیمت های مناسب
نقاط ضعف
- نور زیاد در محیط رستوران
- وجود غلط املایی در منو
- موسیقی بی‌ربط
- سرویس دهی ناقص
- بی نمک بودن پاستا
امتیازات

۵,٠
محیط و نما
۵,٠
سرویس دهی

۴,٠
طعم و کیفیت غذا
٧,٠
ارزش دربرابر قیمت
امتیاز نهایی:
۵,٠/۱۰
کلاس بندی:
دو ستاره
y
y
y
y
y
مقدمه:

هوس یک پاستای خوب کرده بودم و از طرفی میخواستم رستورانی بروم که تا به حال پاستای آن را امتحان نکرده بودم. خیلی سریع با پوریا قرار گذاشتیم که به سمت قیطریه برویم که اتفاقی رستوران ایتالیایی تورینو را پیدا کردیم. اگر اشتباه نکنم ابتدای بلوار اندرزگو تنها دو رستوران ایتالیایی بود که تورینو به نظرم رخ زیباتری داشت. پس بدون هیچ پیش زمینه ذهنی وارد رستوران شدیم.

محیط و نما:
۵,٠/۱۰

تورین یکی از شهرهای زیبای شمال ایتالیا است که به لهجه خودشان تورینو تلفظ می شود. شهری بسیار زیبا که سهم بسزایی هم در اقتصاد ایتالیا دارد.

رستوران تورینو فضای شیک و تمیزی دارد. رنگ بندی ها بسیار همخوانی دارند و چوب، کاغذ دیواری و چیدمان میز با سلیقه و طبق رنگ بندی دکوراسیون چیده و طراحی شده اند. فضای رستوران بزرگ است و میز کمتر از چهار نفر در آن نیست. ما هم یک میز انتخاب کردیم و آماده سفارش شدیم. منو غذاها بسیار خوب بود، تنوع غذاهایی که در تورینو سرو می شود بسیار زیاد است و تعداد پاستا هم بسیار متنوع. البته غلط املایی هم در منو دیده میشد که به جای Drink به اشتباه نوشته شده بود Drinke.

نور رستوران به نظرم من زیاد بود. من دوست دارم که نور مکانی که غذا میخورم کم باشد و در عوض تمرکز نور روی میز زیاد. این موضوع تاثیر روانی بسیار در سرو غذا دارد. مزه آن خوشمزه تر می شود (با توجه به تقویت حس چشایی با کم شدن حس بینایی) و همچنین احساس راحت تری می کنم که وقتی میزهای اطراف همراه با مشتریان دیگر آنچنان جلوی چشم نباشند. صحبت از نور شد و متاسفانه شمعی روی میز ما بود که تا زمانی که آنجا بودیم کسی آن را برای ما روشن نکرد.

موسیقی در حال پخش اسپانیایی بود (در تمام مدت) و آهنگ های تند و بی ربطی زده میشد که هیچ سنخیتی با ایتالیا نداشت و این تنها موضوع بی ربط در تورینو نبود. به طور مثال سلاح های زمان دوران قاجار با دشنه ای قدیمی روی دیوار بود که برای من جای سوال بود که چه ربطی به ایتالیا دارد. یک تابلو از شهر نیویورک هم دیده می شد که در میان تصاویری از رم و میلان قرار داشت. مشکل اصلی من با فضای تورینو همین است. من دوست دارم که وقتی در یک رستوران ایتالیایی، غذای ایتالیایی میخورم، واقعا حس کنم که در ایتالیا هستم. به نظر من این یک درخواست زیبا است که میتواند روح و پرستیژ دوچندانی به رستوران و غذای آن بدهد و فرهنگ یک ملت و کشور را منتقل کند. متاسفانه تورینو از این لحاظ هیچ تلاشی برای ارتباط برقرار کردن با شهر و کشوری که غذای آن را ارائه می دهد انجام نداده و صرفا یک رستوران تمیز کاملا معمولی است.

سرویس دهی:
۵,٠/۱۰

سرویس دهی تورینو دارای نقص است. به طور مثال به همراه نوشیدنی نی آورده نشد و این کاری است که باید انجام شود، نه بنا به درخواست مشتری باشد. دستمال روی بشقاب من کمی دارای لک قرمز بود که معلوم نبود از کجا آمده. غذا هم بعد از نیم ساعت آماده شد. من یک پاستا شف (۲۳۸۰۰ تومان) و پوریا پاستا میلانو (۲۲۸۰۰ تومان) سفارش داد. غذا میتوانست کمی زودتر هم آماده شود ولی چون پاستا تشکیل شده از ترکیبات بسیار زیاد، (به خصوص سفارش من) این نکته آنچنان به چشم نمیاید. هردو ما ماالشعیر تورینو (۴۰۰۰ تومان) را سفارش دادیم که در لیوان های زیبایی ریخته شده بود. همراه با سفارش یک سس تند گلوریا و یک سس قرمز Heinz هم آورده شد.

در پایان فاکتور و لیست قیمت به میز ما ما ارائه نشد که روال معمول یک رستوارن خوب است و همچنین در طول خوردن غذا گارسون کاری به کار ما نداشت و جویای نیاز ما نبود. این در حالی است که چنین مواردی نه چندان قبل تر در رستوران بلامانیکا که در آنجا هم پاستا خوردم به خوبی رعایت شده بود.

طعم و کیفیت غذا:
۴,٠/۱۰

پاستا شف تورینو تشکیل شده است از: فتوچینی، فیله گوساله، فیله مرغ، سس سوئیت چیلی، قارچ، گوجه گیلاسی و سبزیجات.

به محض این که پاستا را تیست کردم، متوجه بی نمک بودن آن شدم. در نتیجه به آن نمک اضافه کردم و بازهم حس کردم که نمک آن کم است. این درحالی بود که وقتی پاستا میلانو پوریا را مزه کردم متوجه شدم که بی نمک نیست. پاستا شف انقدر شیرین بود که هرچقدر نمک به آن میزدم بازهم بی نمک بود، و این شیرینی که سهم بزرگی از آن به خاطر سس بود، بعد از مدتی دهانتان را میزند. شیرینی سس قالب شده بود بر تمام مخلفات خوشمزه ای که به زیبایی درون بشقاب چیده شده بود. فیله گوساله به خوبی پخت شده و آبدار بود. گوجه های گیلاسی مزه بسیار خوبی در کنار غذا داشتند و سبزیجات مختلفی هم روی پاستا پودر شده بود که زیتون هم در کنار آن بود که من ترجیح میدادم بدون هسته باشد.

مالشعیر تورینو هم بسیار خوش مزه بود و مزه آبجو به خوبی حس می شد که با وجود یخ فراوان، بسیار گوارا هم شده بود.
در نهایت پاستا شف تورینو آنچنان نظر من را جلب نکرد. من از پاستا میلانو پوریا بیشتر لذت بردم و دلیل آن هم شیرینی بیش از حد غذا من بود. اگر این نکته خوب رعایت می شد، فکر میکنم با پاستا بسیار بهتری رو به رو بودیم.

ارزش دربرابر قیمت:
٧,٠/۱۰

تورینو نه رستوران گرانی است و نه ارزان. قیمت ها متوسط و منصفانه است ولی فکر میکنم نوشیدنی ها میتوانستند قیمت پایین تری داشته باشند.

روی هم رفته:
۵,٠/۱۰

تورینو پتانسیل دارد ولی از آن استفاده نمی کند. مبلمان و دکور زیبا هستند ولی هیچ ربطی به هیچ جای ایتالیا ندارند. اتمسفر هم به همین شکل است و در نتیجه نکته خاصی را نمی توان به عنوان نکته مثبت از محیط آن نام برد. غذا تورینو (حداقل پاستا) با توجه به منو متنوع آن میتوانست بهتر باشد، ترکیب ها خوب هستند ولی میزان آنها برابر نیست و ظاهر و تنوع بسیار خوب آن را کمی خدشه دار می کند.

برچسب ها:

عضویت






ادامه

ورود کاربران



ورود